Bestillinger foretaget i perioden november og december kan returneres frem til slut januar. Vil du vide mere? Læs vores handelsbetingelser

Shoppen er klar!

Nu kan du også shoppe vores lækre tekstiler hjemme fra sofaen!

Vi vil give vores nuværende og fremtidige lagersalgsgæster en bedre oplevelse! Så hvad kan du nu glæde dig over?

  • Nu kan du via vores webshop købe vores lækre, hoteltekstiler hjemme fra din sofa - du kan altså springe køen på vores lagersalg over og bestille 24/7.
  • Til vores loyale lagersalgsgæster: du kan nu skrive dig på vores e-mail liste, så vi kan holde dig opdateret med vores næste lagersalgsdatoer hos os i Kolding. I fremtiden vil vi også benytte os af et nyt billet-booking-system, som er mere brugervenligt for dig, men vigtigst af alt - på den måde kan vi bedre styre, hvor mange gæster der kommer på vores lagersalg og sådan sikrer vi, at der er nok plads og ro til alle og mindst mulig kø.

Hvad er så forskellen på vores online shop og vores lagersalg i Kolding?

  1. På vores online shop har vi et mindre sortiment end hvad du vil finde på vores lagersalg i Kolding. Men det er et nøje udvalgt sortiment af vores bedste hoteltekstiler, som vi ligger online.
  2. Når du handler online kan du springe køen over og shoppe lige når det passer dig. Og ja - så må vi også indrømme, at vi heller ikke kan servere gode pølser fra vores pølsevogn efter dit indkøb, som vi traditionen tro bliver ved med på vores lagersalg i Kolding.

Når det er sagt, så udelukker det ene jo ikke det andet. Vi ser det som en større service end hvad vi hidtil har kunnet tilbyde og glæder os til at se dig både online og hos os i Kolding.

Relaterede artikler