Vi har 3 principper, som bidrager til udvikling af mere bæredygtige hoteltekstiler

Princip 1: Tidløse designs

Vi designer med fokus på tidløshed og fleksibilitet, så vores sengetøj kan benyttes af klassiske, moderne og traditionelle hoteller.

Tidløshed er et vigtigt designprincip for hotelbranchen, da de ønsker at få så meget ud af deres investering som muligt. Derfor skal tekstilerne ikke gå af mode fra år til år, men derimod kunne anvendes så lang tid som muligt.

 

Princip 2: Udviklet til at holde i evigheder

Hoteltekstiler adskiller sig fra de traditionelle boligtekstiler, som du er vant til. De er udviklet til det professionelle marked, hvor hotellerne, restauranterne og deres gæster stiller høje krav til levetid, design og komfort.

Hoteltekstiler skal kunne holde i mange år. Derfor er det vigtigt, at sengetøjet holder sin form, facon og farve. 

Når Beirholm udvikler hoteltekstiler benytter vi os af kvaliteter og teknikker, som giver en høj komfort, holder længe og ældes med ynde. Tekstilerne skal kunne holde til hård industriel vask uden at miste sin facon, gode griff og luksuriøse komfort.

 

Princip 3: Mere ansvarligt fremstillet

Hotellerne og restauranterne har høje krav til bæredygtighed. Og det har Beirholm også. Men i en verden hvor begrebet ansvarlighed anvendes hyppigt og vagt, mister det sin troværdighed. 

Derfor gør vi en dyd ud af at dokumentere vores initiativer og uddanne vores kunder i vores valg. Valg, som gerne skal dække hele fremstillingsprocessen – fra råmateriale til færdigt produkt. Både med hensyn til social-, miljø- og klimamæssig ansvarlighed. 

I praksis betyder det, at vi lader vores produkter certificere efter strenge standarder indenfor bæredygtighed. Standarder som f.eks EU-blomsten, Oeko-Tex® Made in Green m.fl. 
Du kan finde det enkelte tekstils certificeringer på produktsiden.

Lær om vores certificeringer indenfor bæredygtighed