Beirholms Væverier har skabt dansk-
designede hoteltekstiler i mere end 150 år

Det begyndte på en lille bondegård i Kolding

Beirholm blev grundlagt på en lille dansk bondegård i 1870, netop som den industrielle revolution fejede ind over Skandinavien og for altid ændrede erhvervslivet og samfundet. Små, innovative, familieejede virksomheder dukkede i typisk dansk stil op over hele den vestlige del af landet. I løbet af blot én generation udgjorde disse nystartede virksomheder rygraden i den danske tekstilindustri - som blev og stadig er et af de internationale kraftcentre i det danske erhvervslandskab. I dag er Beirholm den førende leverandør af sengetøj, lagner, håndklæder, duge, servietter mm. til hoteller og restauranter i hele Europa.

 

Hoteltekstiler som holder og inspirerer

Vores tekstiler er udviklet og designet til det professionelle hotel- og restaurantmarked. Her er kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og design blot få af de mange vigtige faktorer for gode tekstiler. Det er tekstiler, der skal kunne holde til at blive brugt på hoteller og restauranter i mange år. Det er tekstiler, som skal kunne holde til industrielle vaske- og tørreprocesser. Det stiller derfor store krav til kvaliteten af vores tekstiler. Derfor er alle vores tekstiler udviklet, så de er utroligt holdbare, gode i vask og giver hotel- og restaurantgæsten en god oplevelse. Og med vores online lagersalg kan du nu også få glæde af disse eksklusive tekstiler derhjemme. 

Nu kan du også få fingrene i Beirholms hoteltekstiler

Det hænder dog, at vi sidder inde med restpartier på vores lager, som ikke blev solgt til vaskerierne og deres hotel- og restaurantkunder. For at disse tekstiler ikke skal gå til spilde og kasseres, har vi i mange år, med stor succes, haft et fysisk lagersalg. Nu har vi bragt den store succes online, så du har mulighed for at købe Beirholms gode hoteltekstiler på vores online lagersalg.

 

Tag hoteloplevelsen med hjem

Det er vores ambition at give dig muligheden for at tage den udsøgte hotel- og restaurantfølelse med hjem. Alle vores tekstiler skal kunne passe ind i det moderne luksushotel, det nydelige badehotel såvel som den hyggelige kro. Derfor har vi tradition for at skabe tidløse designs, der kan komplimentere enhver indretning og stil. Også din personlige indretning og stil i dit hjem. Med denne viden kan du nu “checke in” på vores online lagersalg og gå på opdagelse i vores luksuriøse hotel- og restauranttekstiler – til en uhørt lav pris.