Returnering

 

1. Sådan returnerer du en vare

Jf. købeloven har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din bestilling. 

Bemærk, at varer købt i perioden november til og med december, fordi vi anser det som værende julegaver, kan returneres frem til slut januar under samme forudsætninger, som du kan læse herunder.

Da vi er et lagersalg, så indregner vi ikke fragtomkostninger ved returvarer i vores priser. Det er derfor dit ansvar at arrangere returfragten og du afholder samtidig de medfølgende fragtomkostninger.

Husk ved returnering at vælge en erhvervsforsendelse, så vi modtager den på vores erhvervsadresse. Vi har tidligere oplevet, at der vælges en privat forsendelse, hvilket forårsager, at pakken ikke ender på vores erhvervsadresse, men i en pakkeshop.

Derudover bedes du også vedlægge pluksedlen, så vi kan identificere din ordre, når vi modtager den.

Hvis returpakken mod forventning ender i en pakkeshop, har vi desværre ikke mulighed for at afhente den, og den vil dermed blive sendt retur til dig.

Ønsker du at foretage en returnering af hele eller dele af din bestilling, så bedes du sende varerne retur til os på følgende adresse:

Beirholms Væverier A/S
Nordager 20
6000 Kolding
Att: Lager, retur

Bemærk, at vores handelsbetingelser gælder for returnering. Se vores handelsbetingelser.
 

2. Behandlingstid for returvarer

Fra vi modtager dine returvarer går der typisk 7-10 hverdage før returneringen er fuldført. Når vi har udført din returnering vil du modtage en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse.
 

3. Tilbagebetaling

Vi tilbagefører prisen for de bestilte varer så snart vi har kontrolleret og gennemført din returnering hos os. Der går typisk 7-10 hverdage fra din returnering er sendt afsted til den er registreret og kontrolleret på vores lager. Du modtager en bekræftelse fra os per e-mail med detaljer om registreringen og refunderingsbeløbet. Derefter kan du forvente at have dine penge retur på din konto indenfor 2-5 hverdage.

Har du valgt at fortryde hele dit køb, så tilbagebetaler vi beløbet samt de oprindelige fragtomkostninger (ikke returfragten). Har du valgt at fortryde dele af købet, så tilbagebetaler vi beløbet svarene til de varer, som du har fortrudt og dermed returneret.