Fysisk lagersalg

Vi plejer at holde et lagersalg om året. Typisk om efteråret. De nøjagtige datoer informerer vi altid om via vores nyhedsbrevFacebook og Instagram profiler, når de er fastlagt.

Når vi har fastlagt datoerne for det næste fysiske lagersalg, får du besked via vores nyhedsbrev, Facebook eller Instagram.

Derefter kan du booke billetter via vores booking-platform. Linket til vores booking-platform informerer vi også om, når vi melder datoerne ud.

Der kan maks. bookes 2 billetter per person.

Når du har booket din(e) billet(ter) kan du ændre eller slette din booking i op til 24 timer før lagersalget starter.

Vi beder dig venligst om, og i så god tid som muligt, at slette/ændre din booking skulle du have behov for dette, så billetterne kan frigives til andre samt de som måtte stå på venteliste.

Sletning eller ændring af booking sker ved, at du:

  1. Klikker på følgende link: https://beirholmlagersalg.dk/lagersalg
  2. Logger ind med dit brugernavn og kodeord
  3. Vælger ”ret dato/tid” eller ”slet”. Ved valg af ”ret dato/tid” bedes du derefter vælge et nyt tidspunkt og/eller en ny dato

Bemærk, at hvis du ønsker at ændre en billetbooking fra fx 2 billetter til 1 billet eller omvendt, så er du nødt til først at slette din booking og derefter oprette en ny booking.

Produkterne, som du finder på det fysiske lagersalg vil ikke være de samme, som du kan finde på vores online lagersalg. Grunden er, at vi – på vores online lagersalg – fokuserer meget på hoteltekstiler. Da Beirholm udvikler tekstiler til både hoteller, restauranter, sygehuse og plejehjem vil du derfor opleve, at vores fysiske lagersalg i langt højere grad vil have tekstiler udviklet til sygehuse, plejehjem og restauranter på hylderne. Produkter, som er gode og solide og som adskiller sig ved at være både farverige og bidrage til det gode humør – så glæd dig til fremover at møde masser af farveglæde og mønstrede designs, der kan mikses og matches på kryds og tværs.

Der vil også af og til være hotelsengetøj at finde på hylderne. Det kan dog variere fra gang til gang.

Vi afholder vores fysiske lagersalg på Nordager 20, 6000 Kolding. Bemærk, at du skal tilmelde dig lagersalget og møde frem med billet. Lagersalget afholdes en gang årligt. Typisk om efteråret. Vi informerer om datoerne via vores nyhedsbrev, Facebook og Instagram profiler, når de er fastlagt.

Vi modtager udelukkende betaling med diverse debit og kreditkort samt MobilePay.

Før pandemien var der altid – mildest talt – propfyldt på vores populære lagersalg. Dette var der af gode grunde ikke muligheder for, da pandemien stod på. Vi lærte, at både vi og vores dejlige lagersalgsgæster nød den ekstra plads, så man havde mere tid og ro til at fordybe sig og lade sig inspirere af vores kvalitetstekstiler. Derfor arbejder vi videre med ”slot-tider”-systemet (via vores billet booking-platform), hvor vi hver gang forsøger at gøre det endnu bedre. Det er en balancegang, men vi håber, at vi med vores system og vores forbedringer bliver bedre og bedre til at skabe god plads til alle. Vi håber, at du kan mærke forbedringen næste gang du besøger os.

Varer købes på fysisk lagersalg som beset. Vi beder dig også om at tjekke en ekstra gang, at du har fået alt med og betalt det rigtige beløb. Det kan gå stærkt ved vores tælleborde og det er træls for både os og dig, hvis der er et tilbageløb efter lagersalget. Derfor beder vi dig være opmærksom herpå.