Levering

Se vores opdaterede leveringsinformationer her.

Vi tilbyder levering med:

  • GLS PakkeShop til en pakkeshop i dit nærområde
  • GLS Erhverv til en erhvervsadresse
  • GLS Privat hvor din pakke sendes direkte til din private adresse

Vi tilbyder ikke afhentning hos os (Click & Collect). Vi har desværre ikke ressourcer til at have en "åben butik". Vi tilbyder, at du kan købe online og få leveret hele året rundt. Derudover afholder vi 1 lagersalg om året - typisk efteråret hos os i Kolding. Her glæder vi os til at tage imod dig.

Vi afsender alle bestillinger med GLS. GLS leverer alle hverdage (undtagen helligdage) samt lørdage til PakkeShops, som også har lørdsagsåbent.

Du kan læse om vores leveringstider her.

Når du har gennemført en bestilling, vil du inden for kort tid modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Ordrebekræftelsen betyder, at vi har modtaget din bestilling. Herefter vil vi gå igang med at pakke din bestilling. Når din bestilling er pakket og gjort klar til forsendelse, vil du modtage forsendelsesbekræftelse på e-mail. E-mailen indeholder alle relevante oplysninger omkring din forsendelse, herunder også dit sporingsnummer (Track & Trace).

Desværre har vi ikke en butik med åbningstider. Vi tilbyder dog et fysisk lagersalg hos os om året, såfremt vi har tekstiler og mandskab til det. Typisk afholdes dette lagersalg om efteråret. Når vi har fastsat datoer, så informerer vi herom via vores nyhedsbrev, Facebook og Instagram. Ellers kun du altid handle hos os online på www.beirholmlagersalg.dk, hvor vi har åbent 24/7.

Hvis du ikke har afhentet din pakke fra GLS PakkeShop i tide, så kommer den retur til os. Får vi din pakke retur, så tilbyder vi dig to muligheder:

  1. Vi kan genfremsende din pakke med hoteltekstiler hvor du betaler for fragten
  2. Du kan fortryde dit køb, hvorefter vi vil kreditere dig beløbet for hoteltekstilerne (men ikke den oprindelige fragt) og lægge tekstilerne tilbage, så andre kan få glæde af dem

Vi kontakter dig via e-mail, hvis vi får din pakke retur. Hører vi intet fra dig indenfor 5 hverdage efter vi har kontaktet dig, så antager vi, at du har fortrudt dit køb og vi vil derfor kreditere dig beløbet for hoteltekstilerne og lægge varerne tilbage på vores lager.