Opnå fri fragt ved køb over 599 kr.

Tag hoteloplevelsen med hjem.

Beirholms Væverier A/S er en dansk, familieejet virksomhed. I dag driver 5. generation virksomheden på sit 151 år. Dette gør vores virksomhed til en af de ældste danske virksomheder.

Som tekstilvirksomhed har vi været med til at skabe og forme den danske tekstiltradition. I dag udvikler og designer vi tekstiler til Danmarks og Europas mest unikke hoteller. Og da vi som forretning af og til har restpartier, så har vi besluttet, at gøre det muligt for dig, at få fingrene i de selvsamme gode hoteltekstiler, som de profesionelle foretrækker. Og det til uhørt lave priser.

Velkommen til Beirholm Lagersalg. Vi glæder os til at give dig hoteloplevelsen med hjem.

Den gode komfort

Vores tekstiler er med til at sætte rammerne for det gode hotelophold på tværs af hele Europa. Det er et stort ansvar, som vores tekstiler skal leve op til hver dag. Derfor investerer vi løbende i udvikling og forbedring af vores tekstiler, så de opnår en høj komfort.

Skandinaviske designs

Vi har tradition for at skabe tidløse designs. Det ligger nok i vores skandinaviske kultur, at "less is more", for vi søger altid elegance i det simple. Og så er det vigtigt for os, at vores tekstiler ældes med ynde, så dit hjem bliver ved at se friskt og indbydende ud.

Udviklet til profesionelle

Vores tekstiler er udviklet til det profesionelle hotel- og restaurantmarked. Før de lander der, så vaskes de på industrielle vaskerier. Det stiller store krav til vores tekstilers holdbarhed, ensartethed, brugsegnethed og vaskeegnethed. Kort sagt til kvaliteten af vores tekstiler. Og netop derfor elsker de profesionelle vores tekstiler.

Shop hotel- og restauranttekstiler til uhørt lave priser