Fri fragt over 599 kr. | Sikker online betaling | Vi har de skønneste gæster

Luksus hoteltekstiler til uhørt lave priser

Vi har gjort det nemt at være en del af vores populære lagersalg.
Shop vores unikke tekstiler fra din sofa eller mød os i Kolding, når vi åbner dørene for endnu et brag af et lagersalg.

Vi holder lagersalg 2 gange årligt

Vi har gjort vores populære lagersalg til en tradition. Siden 2006 har vi afholdt 2 lagersalg om året: et lagersalg i foråret og et i efteråret. Og det bliver vi ved med. Kunne du tænke dig at være med næste gang?

Vores gæster elsker vores tilbud

Vores gæster kommer fra nær og fjern, men har det til fælles, at de elsker vores tilbud. Ingen andre steder har de mulighed for at købe 5-stjernet hotelsengetøj eller duge, som kun findes på de fineste restauranter til så lav en pris, som hos os.

Vi holder åbent 24/7 online

Vi har gjort det lettere for dig, som bor langt fra Kolding eller som lige står og mangler noget nyt, at få fingre i vores gode tilbud. På vores webshop kan du nu shoppe hos os i tide og utide. Vi holder nemligt åbent 24/7.

Hvad er det specielle ved Beirholms produkter?

TIDLØSE DESIGNS

Hos Beirholms Væverier har vi tradition for at skabe tidløse designs. Det ligger nok i vores skandinaviske kultur, at "less is more" - vi søger altid elegance i det simple. Og så er det vigtigt for os, at vores tekstiler ældes med ynde, så dit hjem bliver ved at se friskt og indbydende ud.

LANGTIDSHOLDBAR KVALITET

Vores tekstiler findes på Europas fineste restauranter og bedste hoteller. Men før de lander der, så bliver tekstilerne vasket på store industrielle vaskerier. I løbet af en vaske- og tørreproces bliver et dynebetræk typisk mødt af et pres på 30-40 bar og en temperatur på over 180 grader.

Derfor udvikler vi tekstiler, som holder længe - ja typisk i mere end 10 år - og som ældes med ynde. Vi synes, at det er en succes, når vores hotelgæster ikke kan se eller føle forskel på et nyt og et gammelt sengesæt.

150 ÅRS DANSK TEKSTILTRADITION

Vi er en traditionsrig, dansk familievirksomhed der elsker tekstiler. Og i år 2020 var det nøjagtig 150 år siden, at vi, Beirholms Væverier, vævede vores første tekstiler i Kolding.

I den europæiske vaskeribranche er vi kendt for at have produkter i særklasse. Vi tror, at vores gode ry er en kombination af passion for tekstiler samt en lang historie og dyb know-how indenfor tekstiludvikling og design.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Beirholms Væverier

Shop tekstiler, som er udviklet til det professionelle hotel- og restaurantmarked til uhørt lave priser