Retur & ombytning

Ønsker du at foretage en returnering af hele eller dele af din bestilling, så bedes du sende varerne retur til os på følgende adresse:

Beirholms Væverier A/S
Nordager 20
6000 Kolding
Att: Lager, retur

Det er dit ansvar at arrangere returfragten og du afholder samtidig de medfølgende fragtomkostninger.

Husk ved returnering at vælge en erhvervsforsendelse, så vi modtager pakken på vores erhvervsadresse. Vi har tidligere oplevet, at der vælges en privat forsendelse, hvilket forårsager, at pakken ikke ender på vores erhvervsadresse, men i en pakkeshop.

Derudover bedes du også vedlægge pluksedlen, så vi kan identificere din ordre, når vi modtager den.

Hvorfor er vi så strenge? Alle andre gør det gratis.

Vi ved det godt. Vi er strenge. Det er vi også kede af, men vi har truffet et valg om, at vi ikke indregner fragtomkostninger ved returvarer i vores generelle priser. Det er ellers kutyme ved de virksomheder som tilbyder gratis retur. Men det ønsker vi ikke. Vi ønsker at tilbyde lave priser på vores hoteltekstiler. Vi ønsker at være et online lagersalg. Og med det kommer denne lidt strengere tilgang. 

Vi betaler derfor ikke returfragten. Den er for egen regning. Beklager. Vi håber på forståelse.

Behandlingstid for returvarer

Fra vi modtager dine returvarer går der typisk 7-10 hverdage før returneringen er fuldført. Når vi har udført din returnering vil du modtage en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse.

Tilbagebetaling

Vi tilbagefører prisen for de bestilte varer så snart vi har kontrolleret og gennemført din returnering hos os. Der går typisk 7-10 hverdage fra din returnering er sendt afsted til den er registreret og kontrolleret på vores lager. Du modtager en bekræftelse fra os per e-mail med detaljer om registreringen og refunderingsbeløbet. Derefter kan du forvente at have dine penge retur på din konto indenfor 2-5 hverdage.

Har du valgt at fortryde hele dit køb, så tilbagebetaler vi beløbet samt de oprindelige fragtomkostninger (ikke returfragten). Har du valgt at fortryde dele af købet, så tilbagebetaler vi beløbet svarene til de varer, som du har fortrudt og dermed returneret.

Vi tilbyder desværre ikke ombytning af varer. Når først du har afgivet en bestilling kan vi desværre ikke ændre i den. Derfor beder vi dig om at oprette en ny bestilling eller sende de forkerte bestilte varer retur, selvom det kan betyde ekstra fragtomkostninger for dig.